No nyt ku oon jauhanu mun sairaasta ihastuksesta kannaan ( ei siihen laulaja Kannaan), nii päästäänki toiseen sairaaseen ihastukseen, nimittäin SUKLAASEEN! Suklaa...niin, suklaa. Kyllä te tiiätte. En sano enempää.

5dl vehnäjauhoja
3dl sokeria
2tl vanilliinisokeria
2tl soodaa
½dl tummaa kaakaojauhetta
150g sulaa margariinia
2dl piimää
3 munaa
1 pussi marianne-rouhetta (löytyy kauppojen leivontatarvike-hyllyiltä)

Voitele ja korppujauhota kuivakakkuvuoka.
Sekota jauhot ja sokerit keskenää ja siivilöi joukkoon sooda ja kaakaojauhe. Sekota Marianne-rouhe mukkaan kans.
Sulata margariini ja anna jäähtyä. Lissää sitte rasvasulan joukkoon piimä ja munat ja lissää koko hässäkkä kuivien aineiden joukkoon. 
Kaaja taikina sinne kakkuvuokaan tasasesti ja paista 175´C n. 45-55min. Käytä ahkerasti hammastikkuja loppusuoralla, ettei jää raa´aksi sisältä. Ylleensä soon hyvä, ku kakku irtoo reunoista. 
Anna jäähtyä ennen ku kummoot sen, murenee muuten.

KUORRUTUS
300g tomusokeria
6rkl vahvaa kahvia
50g sulaa margariinia
100g sulaa suklaata 
2tl vanilliinisokeria

Laita suklaapalat esim teräskulhoon ja kulho kiehuvan veden päälle ja sekottele nii kaua, että sullaa. 
Sekottele sillä välin tomusokeri ja vanilliinisokeri kulhossa.
Sulata margariini ja keittele se kahavi. Lissää sitte suklaa, kahavi ja margariini sokerien joukkoon ja sekota hyvin.
Sitte vaa lätkit kuorrutteen kaakun päälle niinku kelepaa. Nami nami!