Iski iltapalanäläkä. Teki kamalasti mieli lihhaa ja mietin miten pekonin ja salamin sais sillee kainon tyttömäisesti hivutettua iltapallaan iliman rumemman puoliskon kulumien nostelua. No, ei se onnistunu, mutta sainpahan hyvän iltapalan! Viherpiiperöille VAROTUS! Sisältää huomattavan määrän liha- ja maitotuotteita, eikä yhtään mittään terveellistä.

 

4 viipaletta maalaisleipää (tai jotakii leipää maun mukkaan)

löräys oliiviöljyä

paketti pekonia

muutama viipale salamia

juustoraastetta

 

Leivät uunipellille ja se löräys oliiviöljyä leivän pinnalle. Suikaloit sitte pekonin ja salamit pannulle ja pyörittelet nii kauan, että pekoni näyttää hyvältä. Laitat sitte sörsselssönin leipien päälle ihan niinkö haluat ja juustoraasteenki vielä. Uunin grillissä tullee oikein hyvvää, kuha muistat ottaa leivät poisa, ku ne on kivasti ruskeita. Jos ei oo grillejä tai et vaa ossaa käyttää, ni uuni 225´C ja seurailet sitä väriä. Sinuna varraisin riittävästi vettä viereen - on tuo pekoni aika suolasta...

Sydän ja verisuonet kiittää!

 

                                     !