"Puu joka tarjoaa kaiken elämälle tarpeellisen."
Kookosmaito on mukava uus tuttavuus. Erityisesti siinä miellyttää se, että se ei maistu kookokselle niinkö yhtää ja tekkee ruuvasta tosi pehemiän. Se kuuluu ilimeisesti myös superfoodeihin, which is nice. Eikö ne superfoodit oo nytte se "the juttu"... 
No samapa tuo tietennii onko superia vai ei, ku soon vaan taasen törkiän hyvvää ja vielä paremman tästä reseptistä tekkee se kana, ah niin ihana kana! Oon tässä nyt viime aikoina repsahtanu myöskin uusien mausteitten kokkeiluun, joista ehoton suosikki on inkivääri ja garam masala. 
Tämä resepti sisältää siis aikamoisen määrän erilaisia mausteita. Ite ostan ylleensä kaikki mausteet itämaisista/afrikkalaisista pikku liikkeistä, missä hintalaatumäärä-suhde on loistava ja mausteet on huomattavasti tujumpaa kammaa, ku perus suomalaisissa elintarvikeliikkeissä. Erityisesti pittää nyt pyytää ihimisiä olemaan tosi varovaisia ko. pikku liikkeistä ostetun chilijauheen kanssa! Sitä kannattaa käyttää vaan murto-osa siitä, miten normaalisti laittais jotaki Prisman chiliä...eijjoo sama asia, ei...huhuh...

Nonnii asiaan taasen.

400g maustamatonta kananrintafilettä
nippu kevätsipulia (voi käyttää normi keltasipuliakii, mutta kevätsipuli antaa mukavasti väriä)
1 rkl voita
1 tölökki tommaattimurskaa
1 tölökki kookosmaitoa (Santa Marian on mun suosikki)
tuoretta valakosipulia iha maun mukkaa
1 tl garam masala- jauhetta
½ tl kurkuma-jauhetta
½ tl korianteri-jauhetta
½ kumina- jauhetta
1½ tl inkivääri-jauhetta (voi raastaa tuorettaki jos niin tykkää)
½ tl chili-jauhetta
½-1 tl suolaa

Sekota kaikki kuivat mausteet keskenään sekasin pienessä kulhossa.
Piliko sipuli ja suikaloi kana justiisa sen kokosiksi paloiksi, ku tykkäät. 
Huitase nokare voita pannulle ja kuullota sipulia jonku aikaa. Lissää sitte mausteseos pannulle sipulin kanssa ja kääntele tovi. Mausteiden kuumennus pannulla avvaa makuja ja tuoksuja enemmä. Muutenki suosittelen kuumenttammaan mausteita muissaki resepteissä enempi, ku se tuo iha erilaisia makuja pintaan, nii kerta.
Laita kanapalat pannulle ja ruskista melekein kypsäksi. Kaada koko hässäkkä tilavaan kattilaan ja heitä tommaattimurska perrään.  Kääntele tovi, ehkä n 5 minnuuttia va elä paahota levyä täysillä, ku nelone on iha hyvä.
Laita sitte kookosmaito sinne sekkaan ja käännä levy kolomoselle sillee, että se mukavasti siinä porisee va ei pala pohjaa. 
Siinäpä se saa kiehua kokkoon semmoset 20 minnuuttia. Välillä kannattaa käännellä ja väännellä.
Henkilökohtasesti tykkään riisistä lisukkeena. Erityisen hyvvää on moniviljariisit. Mutta kukapa kieltää kokkeilemasta esim. ohran tai jonku semmosen kanssa. Kokkeilkaa ihimiset kokkeilkaa ni ei tiijä mitä hyvvää saa aikaseksi!